נגישות
נגישות

ניתוח תיקון בקע טבורי בילדים

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

13/01/2019 | 22:20 | מאת: אלון

דר' שלום רב, ביתי בת ה-5 עם בקע טבורי שיש בתוכו גוש שומן.הומלץ לנו על ידי כירורג ילדים בכיר לבצע לה ניתוח .לציין שהילדה אינה סובלת מכאבים,אי נוחות,ואין לה תלונות כלל. מה מידת הנחיצות המיידית בניתוח? ומה ההשלכות לעתיד במידה ומחליטים לא לנתח. תודה.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, בקע טבורי שלא נסגר בגיל של ביתך, קרוב לודאי שלא יסגר. בנשים בקע טבורי יכול להפריע בזמן הריון כי אז הוא גדל ועלול לכלוא בתוכו לולאות מעי. מסיבה זו מומלץ לתקן כאשר תהליך הסגירה מסתיים בסביבות גיל 5. בבררכה

16/01/2019 | 20:02 | מאת: אלון

הבנתי אותך ,תודה רבה דר'.

מנהל פורום כירורגיית ילדים