תמט בריאה לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

05/08/2018 | 20:37 | מאת: ג

בן שלי בן שנה וחמש לפני כחודש עבר ניתוח להסרת סיקווסטרציה בריאה, לאחר הניתוח ראו תמט בריאה וגם אחרי שבוע התמט עדיין קיים בצילום, אני מודאגת מאד, הילד נראה ללא קשיי נשימה כלל, היו שני טיפולים פיזיוטרפיים לאחר הניתוח בהפרש של שבוע, האם זה מספיק? צריך עוד פיזיותרפיה במצבים כאלה? התמט מסוכן? כמה זמן לוקח לתמט להיעלם? מה הסיכויים שהתמט יעלם בעצמו?

שלום רב תמט ריאתי יכול להופיע לאחר ניתוח ולרוב ניתן לטפל בו. פיזיוטרפיה נשימתית בהחלט יכולה לסייע וכדאי לשקול לעשות יותר. חשוב להיות במעקב של המנתח ורצוי גם להתייעץ עם רופא ריאות. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים