הרמת משקל אחרי ניתוח אפנדקטומי

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

01/03/2018 | 09:41 | מאת: אולגה-בבקשה דחוף

שלום. בני בן ה9 עבר ניתוח אפנדקטומי (לא לפרסקופי ) בתאריך 26.2.18..פצע ניתוחי תקין. למרות ההסברים הרבים על המצעי הזהירותלאחר הניתוח ,היום הוא הרים מהמדף קופסה ששוקלת כמעט שלושה קילו . אני מאוד מודאגת . האם הרמת המשקל של כמעט 3 קילו עלולה לפגוע בתפרים פנימיים?

שלום אולגה אם אינו חש כל כאב את יכולה להיות רגועה. חשוב בהחלט להימנע ממאמץ גופני עד שתגיעו לביקורת ואם יופיע כאב שלא היה, יהיה כדאי להיבדק ע"י רופא. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים