ציפורן פטרייתית ומוגלה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

06/02/2018 | 21:14 | מאת: Yhyh

בס״ד שלום בבוהן השמאלית שלי יש ציפורן שנראית שונה משאר הציפורניים בצורה והצבע. לפני כשנתיים דרכו לי על הציפורן ואז היא נפלה ושוב צמחה באותה צורה וצבע עכשיו הלכתי עם נעליים סגורות וצמודות והרגשתי שהיא כואבת לפני כחודש ופתאום ראיתי ש ציפורן עומדת ליפול בצד אחד היא ממש באוויר ובצד השני עוד מחוברת ובעיקר מוציאה המון המון מוגלה כל הזמן. מה זה יכול להיות? מה הטיפול לדבר זה?

שלום רב עד שדרכו על הציפורן לא היתה כל בעיה ומאז גם ציפורן חדשה לא גדלה טוב. לכן אני מסיק שעקב החבלה נפגעה לא רק הציפורן אלא גם מיטת הציפורן. הטיפול הראשוני כולל שמירה על ניקיון ע"י השרייה שלה במי סבון פעמיים ביום, מניעת לחץ על הציפורן ומניעת גזירה עמוקה שלה. במצב שאתה מתאר כדאי גם טיפול אנטיביוטי למספר ימים. לקבלת טיפול מלא כדאי לפנות לאורטופד או מומחה אחר שמתמחה בתחום זה, בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים