מרפס אצל תינוקת בת 3 חודשים

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

19/09/2017 | 03:40 | מאת: בתיה

ערב טוב, התינוקת שלי בת שלושה חודשים התחילה בשבועות האחרונים להסתובב- כך שמידי פעם אני מוצאת אותה שוכבת לרוחב העריסה שלה במקום לאורך- באופן בו הנחתי אותה. ככל שהיא גדלה היא כבר ארוכה מספיק כך שהרגליים שלה בועטות בדופן העריסה. אני מאד מאד חוששת שכך המרפס שלה נלחץ אולי, ושאולי חלילה קרה נזק :(

שלום בתיה. עד כמה שהבנתי אינך רואה סימי חבלה והתנהגותה ללא שינוי. במידה ולא תתנהג כרגיל כדאי שרופא יבדוק אותה. ניתן לשים מגן רך סביב החלק הפנימי של המיטה כדי למנוע ממנה חבלות לעתיד. בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים