הילד סובל מכאבים ביציאות

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

28/05/2017 | 20:30 | מאת: איתי

ערב טוב בני בן ה-6 סובל מכאבים בעת עשיית צרכים. זה הגיע למצב שהוא מעדיף כל פעם לנגב קצת ולהימנע מלשבת ולעשות כמו שצריך. אפשר לראות שהצואה שלו קשה ובקושי יכולה לצאת כך שהכאב הגיוני. השאלה היא מה ניתן לעשות בנדון תודה מראש

שלום איתי מהתיאור שלך אני מבין שהבן שלך סובל מעצירות. מדובר בבעיה די שכיחה שברוב המקרים מגיבה לטיפול במרככי צואה כמו נורמלקס או פגלקס. ככל שהצואה קשה יותר היא מכאיבה יותר ולכן גורמת לילד לא לעשות יציאה. מציע שתתחיל טיפול במרכך צואה ותיקח אותו לרופא הילדים שיבדוק שלא מדובר בבעיה שמצריכה ברור נוסף . בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים