רגישות באיבר המין של ילדי

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

05/01/2017 | 09:38 | מאת: איציק

שלום רב ברצוני לשאול יש לי ילד בן 6 והוא מאוד מאוד רגיש לאיבר מינו אם זה במקלחת שהמים נוגעים בו או אם זה שלשטוף אותו הוא לא נותן לאף אחד חוץ מימנו שהוא נוגע ממש בעדינות אני מאוד מוטרד מהנושא ורוצה לדעת ולהחכים האם יש לי מה לדאוג או שזה בסדר???? אשמח לתשובתכם

שלום רב רגישות באיבר המין יכולה להיגרם גם מדלקת באיבר או פתח שפכה מוצר, לכן כדאי לקחת לו בדיקת שתן ולהיבדק ע"י רופא ילדים ובמידת הצורך גם כירורג ילדים. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים