נטיה לפזילה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

26/07/2000 | 12:50 | מאת: סו

יש לי נטיה לפזילה מילדות. בעבר עשיתי פיזיותרפיה וזה מאד עזר. עכשיו, אחרי הריון, המצב שוב לא כל-כך טוב - קשה לי לעבור במהירות מקרוב לרחוק. בבדיקות ראייה אני מצליחה לראות עד השורה שלפני האחרונה ואמרו לי שאני לא זקוקה למשקפיים. מקרוב אני עדיין רואה מצויין, אם כי לפי הגיל גם זה בטח יעבור... האשה שאצלה עשיתי פיסיותרפיה כבר לא גרה שם יותר ואני לא מצליחה לאתר אותה. האם אפשר לקבל הפנייה למכון כלשהו שעוזר בתירגול שרירי העיניים?

28/07/2000 | 00:52 | מאת: ד"ר אור קייזרמן

סו היקרה, יש אופטומטריסטים שונים המבצעים תרגילי ראיה - תשאלי בחנות אופטיקה באזור שלך. אין קשר בין חדות ראיה לנטיעה לפזילה. דר' אור קיזרמן ביח' הדסה י-ם 053/229533

30/07/2000 | 14:45 | מאת: סו

תודה. האם תוכל להמליץ על מקום מסויים, רצוי באיזור המרכז?

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע