ירידה בתחושה בקרנית - לרופא

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

20/04/2003 | 17:48 | מאת: עמי

אובחנה אצלי ירידה בתחושה בקרנית , זה אובחן במהלך בדיקת עיניים ע"י קירוב של צמר גפן. שאלתי - מה המשמעות של ירידה בתחושה של הקרניות? או בעצם מה זה מפריע או למה זה יכול לגרום? כמו -כן נאמר לי שזה דו צדדי, מה המשמעות ואיך הרופא יודע זאת? תודה

24/04/2003 | 02:53 | מאת: ד"ר רוזנבאום

שלום עמי, ירידה בתחושת הקרנית יכולה להגרם ע"י מחלה/חבלה/ניתוח אשר פגעו בעצבוב התחושתי. הפרעה חמורה בתחושה עלולה לגרום להפחתת המיצמוץ ובכך לגרום ליובד בקרנית ולפגיעה בה בטווח הארוך. בברכה, ד"ר דניאל רוזנבאום

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע