אטרופיה של האיריס

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

20/07/2000 | 19:34 | מאת: ariel

הייתי מעוניין לקבל חומר על בעיה זאת ולדעת האם יש מומחה או מרפאה המטפלת בבעיה זאת.

28/07/2000 | 00:17 | מאת: ד"ר אור קייזרמן

אריאל היקר, יש מספר סיבות לאטרופיה של האיריס. האם יש גם דלקת עינית? האם יש גלאוקומה? דר' אור קיזרמן ביח' הדסה י-ם 053/229533

25/08/2000 | 20:26 | מאת: אריאל

ד"ר קייזרמן היקר! עפ"י מחקר קטן שערכתי בנושא הרי שגלאוקומה היא סימפטום של אטרופיה של האיריס ולא הגורם. השאלה הנשאלת האם המחלה היא גנטית או שיש גורם חיצוני ולא תלותי הגורם למחלה? האם יש פתרון תרופתי ולא סימפטומתי, האם יש מכון או מרפאה העוסקת בבעיה זו.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע