ניתוח לייזר להסרת משקפיים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

20/07/2000 | 10:05 | מאת: כפיר

ד"ר אור היקר שלום. אבקש לקבל מידע מפורט על ניתוח מסוג זה. איך זה מתבצע, כמה זה עולה, למי מי זה מתאים והאם ניתן לבצע את הניתוח דרך קופ"ח? כמו כן אשמח אם תשאיר לי מידע כללי על מחירי הניתוח בשוק ובאיזה אופציות ניתן לבצע את התשלום. אני עומד לבצע את ניתוח מסוג זה בקרוב אשמח לקבל תשובה מהירה. בברכה. כפיר.

28/07/2000 | 00:15 | מאת: ד"ר אור קייזרמן

כפיר היקר, זהו ניתוח המבוצע באופן פרטי בלבד אך יתכן שביטוחים משלימים מסוימים משתתפים. הניתוח כרוך בהערכה תרום ניתוחית בה קובעים את ההתאמה לעבור את הניתוח. הניתוח (לרב בשתי העיניים ביחד) הנמשך פחות מחצי שעה. הוא מהיר קל ולא כואב. לא עשיתי סקר שוק על מחירי הניתוח - אני מכיר רק את המחירים באיזור ירושליים. דר' אור קיזרמן ביח' הדסה י-ם 053/229533

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע