עיניים אדמומיות ובעיות ראיה.

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

04/07/2000 | 22:25 | מאת: יוסי

בתקופה האחרונה יש לי בעיה,אני רואה חלקיקים צפים בשדה הראיה,כמו כן אני צריך יותר להתאמץ כדי לקרוא (במיוחד כתב שחור על רקע לבן). ויש לי בעיה שנמשכת הרבה שנים והיא אדמומיות בעיניים. יש לציין שאני עובד בחברה למחשבים, כך שרוב שעות היום אני מול המחשב. כמו כן אני לא מרכיב משקפיים. מה עליי לעשות? תודה מראש.

05/07/2000 | 00:13 | מאת: ד"ר אור קייזרמן

לגבי החלקיקים הצפים סביר להניח שזה כלום אבל כדאי פעם אחת שרופא עיניים יבדוק זאת. לגבי המאמץ בקריאה כדאי לגשת לאופטומטריסט להתאמת המשקפיים. גם את האדמומיות בעיניים כדאי להראות לרופא עיניים כיוון שזה יכול להיות ביטוי למספר רב של בעיות כגון אלרגיה וכד'.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע