הפרעה בראייה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

17/07/2000 | 23:58 | מאת: עומרי

צוות דוקטורס שלום רב מזה כמה שנים יש לי תופעה שהבנתי לפי מאמר שקראתי שנקראת "זבובים בעיניים" נבדקתי ע"י רופא עיניים שהסביר לי כי התופעה נגרמת בגלל "לכלוך" אינני זוכר בדיוק היכן לפני שאלתי רציתי לציין כי אין התופעה מפריעה לי בתפקוד יום יומי. שאלתי היא האם במהלך השנים המצב יחמיר,והאם אכן(לפחות בשלב זה) אין טיפול יעיל? התופעה יותר מדאיגה אותי מאשר מפריעה לי אשמח אם תוכל להסביר לי ממה אי נובעת תודה על הקדשת זמנכם עומרי (רציתי להוסיף את גילי 27).

27/07/2000 | 23:54 | מאת: ד"ר אור קייזרמן

עומרי היקר הזבובים (FLOATERS) שאתה רואה הם עכירויות בתוך נוזל העין. אין להם טיפול אבל עם הזמן זה משתפר. עיין גם: www.floaters.net/fworld.html . כמובן אם זה מחמיר יש מיד לפנות לרופא עיניים. דר' אור קיזרמן ביח' הדסה י-ם 053/229533

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע