זבובים בעיניים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

03/07/2000 | 23:08 | מאת: אבי

שלום רב תוכל בבקשה להסביר את תופעת הזבובים או החוטים שמטיילים לי בעיניים אני לא מרכיב משקפי ריאייה האים תופעה זו מסוכנת והאים אני אזדקק למשקפיים בעיקבות תופעה זו הסבירו לי על החלבון שלוחץ על הרישתית תוכל לפרט על זה תודה אבי

05/07/2000 | 00:03 | מאת: ד"ר אור קייזרמן

אבי היקר, הזבובים והחוטים שאתה מתאר נמצאים בתוך העין בחלל הפנימי הנקרא זגוגית. מכיוון שהם מסתירים את שדה הראיה אתה רואה אותם. לרוב הם סתם עכירויות קטנות וחסרות חשיבות בזגוגית שיעלמו עם הזמן אך כיוון שזה גם יכול להיות משהו אחר כדי להיבדק אצל רופא עיניים. בכל מקרה אם התופעה מחמירה כדי להיבדק שוב אצל רופא עיניים.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע