גירוד בעינים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

03/12/2000 | 14:41 | מאת: אסף

שלום לאימי יש גירוד בעינים כשאדמומית מופיעה לפרקים על הלובן של העין. אין לה רגישות לרוח הרופא המטפל רשם לה 2 תרופות : פינטומיצין , ו ויסקוטירס מה הבעיה ממנה היא סובלת ומה ניתן להמליץ לה בנוסף ?

04/12/2000 | 20:04 | מאת: ד"ר דני געתון

שלום, אודם בעיניים או בלובן העיניים היא תופעה מאד נפוצה ובעלת סיבות רבות מאד (אלרגיה, דלקת זיהומית, יובש, גירוי אחר או סיבות נוספות אחרות). לא ניתן על סמך הסיפור הזה לזהות את הסיבה אלא בבדיקה רפואית. בהתאם לבדיקה ולאבחנה מטפלים. בברכה, ד"ר ד. געתון

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע