ניתוח להסרת משקפים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

11/07/2000 | 23:05 | מאת: מיכל

שוקלת לעבור ניתוח להסרת משקפים - אינני רואה למרחוק מהם הסכונים הסיכויים מישהו עבר ניתוח כזה מוזמן לכתוב אלי ואם הדר יוכל לענות אודה מראש על ההתיחסות

15/07/2000 | 18:18 | מאת: משה ששה

מיכל כתב/ה: ------------------------------- שוקלת לעבור ניתוח להסרת משקפים - אינני רואה למרחוק מהם הסכונים הסיכויים מישהו עבר ניתוח כזה מוזמן לכתוב אלי ואם הדר יוכל לענות אודה מראש על ההתיחסות

17/07/2000 | 00:10 | מאת: ד"ר אור קייזרמן

מיכל היקרה, ניתוח הסרת משקפיים בשיטת ה- LASIK הוא ניתוח בעל סיכויי הצלחה טובים מאד להקטנת המספר במשקפיים או להורדתם בכלל. הסיכונים קטנים ובעיקר מדובר בראיית מעגלי אור בלילה וטשטוש ראיה. לרב הניתוח מאד מוצלח.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע