עדשות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

07/11/2000 | 15:35 | מאת: חיים פלג

אני בן 15 ואני בערך שנה עם משקפיים ברצוני לעבור לעדשות מגע אני רוצה לדעת אם אפשר שאלתי אופטיקאי והוא אמר שכן בלי לבדוק אותי מה דעתך על כך והאם זה נכון שעדשות מתחת לגיל 18 מזיקות לראייה אבקשך לשלוח לי את התשובה גם לדואר האלקטרוני אם אפשר

09/11/2000 | 21:32 | מאת: ד"ר דני געתון

חיים שלום רב, ניתון באופן עקרוני להתאים עדשות מגע גם בגילך. אך את ההתאמה הכללית והספציפית עבורך יש לערוך לאחר בדיקת רופא עיניים ואופטומטריסט. בברכה, ד"ר ד. געתון

12/11/2000 | 17:53 | מאת: חים פלג

לא ענית לשאלתי האם זה מסוכן עדשות מתחת לגיל 18 במיוחד אם המספר של הצילנדרים גבוה והאם המחיר יקר יותר ככל שהצילינדר גבוה יותר

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע