צביעת שיער

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

09/07/2000 | 22:45 | מאת: דורית

הנני צובעת את שערי מזה מס' שנים ללא כל תופעות לוואי. אחרי הצביעה האחרונה הרגשתי מייד איזשהו טשטוש וירידה בחדות הראייה. אני טוענת שהצבע או מי החמצן לא היו איכותיים . האם צביעת השיער מזיקה לבריאות העיניים ? האם צביעת השיער לאורך השנים מזיקה לבריאות העיניים ? תודה מראש דורית.

09/07/2000 | 23:51 | מאת: ד"ר אור קייזרמן

דורית היקרה, צבעים של שער מכילים חומרים היכולים לגרום לטישטש ראיה וצריבה אם הם נכנסים לעיניים. לרב זה לא מסוכן. צריך לשטוף במיים נקיים ולהמתין וזה עובר. לדעתי לא נגרם נזק בלתי הפיךולא הייתי אומר שצביעת שער מזיקה לעיניים אבל ככלל כדאי להיזהר שהצבע לא יכנס לעיניים כמה שאפשר.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע