יובש בעיניים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

10/10/2000 | 12:33 | מאת: gila

כיצד ניתן לטפל בעיניים יבשות, אחת ולתמיד ולא לחיות כל החיים על טיפות עיניים למיניהן. העיניים אדומות לרוב מהיובש ולכן גם שורפות כאשר שיא הסבל נגרם בקיץ. אם ישנה כנראה בעיה בצינור הדמעות, האם ניתן לטפל סופית?

15/10/2000 | 17:29 | מאת: ד"ר דני געתון

שלום גילה, יובש בעיניים הינה תופעה מאד נפוצה. יש לכך סיבות רבות מאד. את הסיבה ניתן לאבחן לאחר בדיקה יסודית של רופא העיניים. " צינורית הדמעות " כפי שאת מכנה אותה - מיועדת לניקוז הדמעות ולכן כאשר נסתמת לאו דוקא קשורה ליובש... רק כאשר מאתרים את הסיבה ניתן, לעיתים, לפתור את הבעיה. בבכרה, ד"ר ד. געתון

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע