ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

07/07/2000 | 21:35 | מאת: דוד כהן

מדוע ניתוח לייזר עולה כל-כך הרבה עד שעליי לקחת משכנתא בשבילו? האם אין שיטה פשוטה וזולה כאחד לשיפור הראייה? האם יהיה ניתן בעתיד לאפשר גם לפשוטי העם לעבור ניתוחי עיינים מבלי להוציא סכום גבוה כל-כך?

09/07/2000 | 22:56 | מאת: ד"ר אור קייזרמן

דוד היקר, ניתוח הלייזר זו המילה האחרונה בתיקון ראיה והוא יקר מכיוון שמכשיר הליזר מאד מאד יקר (כחצי מיליון דולר). יש שיטת ניתוחיות ללא ליזר לתיקון ראיה כמו RK (שיטה פחות מדויקת ולא ממולצת) או שיטות ניסיוניות אחרת כגון ICR (טבעת תוך קרניתית) שעתידה להיות יותר ויותר נפוצה. אני מצפה שמחירי הלייזר ירדו ואני כבר מכיר מנתחים המוכנים לתת הנחות.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע