שעורה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

05/10/2000 | 12:17 | מאת: דני

שלום מה הגורם להופעה חוזרת ונשנית של שעורה בעיין (הכוללת התנפחות העפעף התחתון) זה קורה כל פעם בעין אחרת האם זה קשור לפגם חיסוני כרוני מלידה?

05/10/2000 | 15:05 | מאת: ד"ר דני געתון

שלום דני, שעורה הינה למעשה סוג של דלקת וסתימה של בלוטות הנמצאות בעפעף. ישנם אנשים לא מעטים אשר להם נטייה לפתח שעורות חוזרות ונשנות ללא מחלה ברקע. יחד עם זאת יש משמעות לחסר חיסוני זה או אחר - וזה כמובן דורש בדיקה יסודית. בברכה, ד"ר ד. געתון

05/10/2000 | 15:24 | מאת: לאון-אופטומטריסט

יש תכשיר שעשוי לעזור לך מאד למניעת שעורה ודלקות עפעפיים למיניהם. בכל בית מרקחת ניתן להשיג מוצר בשם LID CARE שהוא בעצם אריזה המכילה פדים וחומר לניקוי העפעפיים. מניסיוני שימוש בחומר זה מסייע רבות לפיתרון בעיות מסוג זה. בברכה. לאון.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע