עיניים פקוחות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

03/10/2000 | 17:15 | מאת: ערן

אחיין שלי בן 2 ,ישן עם עיניים חצי פקוחות . 1.האם הדבר יכול לגרום לו נזק לטווח ארוך ,או שזה יעלם עם הזמן ? 2.האם ניתן לטפל בבעיה זו. לתשובתכם אודה,ערן.

04/10/2000 | 22:07 | מאת: ד"ר דני געתון

ערן שלום, בדרך כלל מי שנראה ישן עם עיניים חצי פתוחות אין אצלו בעיה מיוחדת. בדרך כלל זה לא פוגע בעיניים ולמעשה זה לא קיים כל הזמן! שאם כן היה חשש ליובש בעיניים. יחד עם זאת יש לבדוק אותו מבחינה רפואית לראות ששרירי העפעפיים תקינים ותנועותיהם מלאות ושהעיניים בריאות. בברכה, ד"ר ד. געתון

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע