ניתוחי לייזר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

03/07/2000 | 20:14 | מאת: רונית

ד"ר יקר, ברצוני לדעת מהם אחוזי ההצלחה בניתוקי תיקון ראיה בשיטת לייזר לייסיק

03/07/2000 | 22:47 | מאת: ד"ר אור קייזרמן

רונית היקרה, שיטת ה- LASIK נחשבת לשיטה הטובה ביותר והמיתקדמת ביותר בתיקון ראיה. יתרונותיה הם בדיוק הטיפול, חוסר כאבים לאחר הניתוח, חדות ראיה טובה זמן קצר אחרי הניתוח ויכולת לבצע את הניתוח בשתי העיניים בו זמנית. לשיטה אחוזי הצלה גבוהים של מעל 90% השגת חדות ראיה 6/12 ללא משקפיים ומעל 50% הצלחה להשיג 6/6 ללא משקפיים. מכאן שקיים סיכוי קטן שעדיין תזדקקי למשקפיים במספר קטן אחרי הניתוח (דבר שניתן גם לתיקון ע'י לייזר).

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע