משקפיים לאחר ניתוח לייזר בעיניים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

21/11/2016 | 21:22 | מאת: שירן

שלום רב. לפני שש שנים ביצעתי ניתוח לייזר להסרת משקפיים (מספר וצילינדר גבוהים מאוד). לפני שנה וחצי ילדתי ומאז התחלתי להרגיש הדרדרות איטית בראייה עד למצב שאני חייבת משקפיים. האם לבצע תיקון או לחכות לסיום ההריונות והלידות? תודה

שלום, את יכולה בקלות כבר עכשיו להתאים משקפיים ללא בעיה. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע