אלרגיה לעדשות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

11/10/2016 | 11:24 | מאת: אניה

היי, לאחר שימוש של לפחות 6-7 שנים בעדשות פתאום פיתחתי אליהן אלרגיה . יש לי גם משקפיים אבל הן מאוד לא נוחות לי . האם יש איזושהן עדשות מיוחדות לאנשים בעלי אלרגיה ? תודה רבה מראש

שלום, בהחלט יש. דורש התאמה מיוחדת ומעקב צמוד. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

09/08/2017 | 21:32 | מאת: ראראר

יש כמה סיבות ואתחיל מזה שתלכי לאופטומטריסט לעשות עדשות חדשות לי זה עזר אבל מציעה לך קודם לטפל באלרגיה ולהיות קצת בלי עשות. אני הייתי בטוחה שיותר לא אוכל להרכיב.. אלרגיה נוצצת: לפעמים זה כי החומר כבר ישן ואת צריכה עדשות חדשות שלא ספחו אליהן חומרים. לפעמים להחליף את העדשה כי העין גדלה ואז עדשה גדולה מונחת יתר טוב וחפות גורמת לגירוי ולפעמים זה בגלל הסבון של העדשה

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע