זמן שימוש של עדשות DISPO BIO

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

01/10/2016 | 17:30 | מאת: א.ר

שלום רב, אני מרכיב עדשות מגע חודשיות מסוג DISPO BIO. האופטומטריסט אמר לי שאפשר להרכיבן למשך חודשיים. האם הן מתאימות לחודש אחד או חודשיים? תודה רבה

שלום, בשום פנים ואופן לא נכון !!! אם אתה מרכיב עדשות מגע כל יום , הן חודשיות בלבד. הרכבה למשך חודשיים , תסכן את בריאות עיניך. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע