מחלת עינייםR.P שיפור שדה הראיה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

01/10/2016 | 10:21 | מאת: קובי

שלום. אשתי שתחיה סובלת ממחלת RP האם יש איזה אביזר או משקפים שיכולים להגדיל את שדה הראיה שלה. תודה מראש

שלום, כעקרון אפשרי לנסות עם טלסקופים מיוחדים. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע