המרת מספר משקפים עם צילינדר לעדשות מגע ללא צילינדר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

16/09/2016 | 17:11 | מאת: דנה

שלום רב, יש לי מספר במשקפיים: עין ימן - 2.75-, צילינדר 0.75-. עין שמאל - 3.00- צילינדר 0.50-. אני רוצה לרכוש עדשות מגע, בחנות נאמר לי כי אני יכולה לקנות עדשות מגע במספר 3.15- לשתי העיניים ללא צילינדר. מבדיקה שעשיתי ראיתי שאין מספר כזה. ולכן, יש לי שתי שאלות: 1. האם המספר שנאמר לי הינו נכון? 2. במידה וכן, איזה מספר אני צריכה ככל ואין עדשות מגע במספר הזה (3.15-). תודה מראש על המענה.

שלום, כנראה התכוונת 3.25 ... צריך לבדוק אותך על מנת לענות לך נכון. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע