חצי מסגרת ואינדקס עמידות לשבר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

12/09/2016 | 14:57 | מאת: דוד

האם חצי מסגרת חייב גם אינדקס 1.6 ומעלה? אם זה 1.5 זה ישבר אם יפול על הרצפה ואם זה 1.6 זה לא ישבר אם יפול על הרצפה (החצי מסגרת)? ואיך יכול להיות ש1.6 יותר חזק מ1.5? הרי זה אותו חומר- פלסטיק... בתודה

שלום, גם בחצי מסגרת מומלץ מאוד 1.6 , חומר יותר דחוס , קל וחזק. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע