אינדקס עדשה ועמידות לשבר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

30/08/2016 | 03:19 | מאת: דוד

שלום רב האם אינדקס עדשה 1.6 ומעלה הוא פחות שביר מאשר אינדקס 1.56 או 1.5? והאם במשקפיים ללא מסגרת (ברגים או ניטים) מומלץ לקחת מהסיבה הזו עדשה 1.6 ומעלה? במידה ויעשו בעדשה 1.5 אז היא תישבר בקידוח? האם גם במשקפי חצי מסגרת מהסיבה הזו מומלץ לקחת אינדקס 1.6 ומעלה כדי שלא ישבר החלק החשוף במסגרת? בתודה

שלום, 1.5 או 1.56 יישברו בקידוח. חובה 1.6 ומעלה. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע