גדילת מספר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

29/08/2016 | 18:31 | מאת: מאי

שלום, אני בת 23,לא ידועה על שום בעיה רפואית.אני סטודנטית ועובדת מול מחשב. בשנתיים האחרונות במשך כל חצי שנה גדל לי המספר במשקפיים. האם הדבר תקין ?

כעקרון כן , נשמע הגיוני , אבל דורש מעקב. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע