מספר משקפיים לראייה מקרוב

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

19/08/2016 | 13:00 | מאת: שרון

אייל שלום, יש לי מספרים גבוהים לראייה מרחוק (-9.00). אין לי בעיה לראיה מקרוב. כאשר אני משתמשת במשקפיים לראייה מקרוב (אני לא מסירה אותם לשימוש במחשב, ובמסגרת עבודתי אני שעות רבות מול מחשב) עדיף להשתמש במספר נמוך יותר מהמספר לראייה המקסימלית (-9.00)? תודה רבה

שלום, אין כל מניעה להשתמש במשקפיים הרגילים גם לקריאה ומול מחשב בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע