צילינדר משתנה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

13/08/2016 | 09:27 | מאת: אברהם

שלום האם יכול להיות צילינדר משתנה (לא הזווית) בעין בין ראיה לרחוק, לביניים, ולקרוב ? יש לי 3 זוגות משקפיים למרחקים השונים ובכל אחד מהם הצילינדר באחת העיניים שונה (0.25/0.5/0.75) שאלתי היא כזאת : אם אני עושה בדיקת ראיה לצורך הזמנת משקפי מולטיפוקל, האם יש מצב שהבדיקה תראה שאכן זה המצב אצלי בעין? אציין שהמספר הבסיסי הוא בטווח הנמוך. תודה

שלום, הצילינדר זהה כעקרון לכל המרחקים. לפעמים ישנו שיקול דעת של האופטומטריסט , לצילינדר שונה למרחק זה או אחר. אבל כעקרון הוא זהה לכל המרחקים. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע