משקפי ראייה חדשות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

24/07/2016 | 22:45 | מאת: נועה

שלום, לפני שבוע החלפתי משקפי ראייה בגלל עליה קטנה במספר וצילינדר. ועכשיו אני שמה לב שדברים נראים לי קטנים יותר בגודל וקרובים יותר לעומת הגודל והקרבה שלהם כשאני בלי משקפיים. ממה זה נובע?

שלום, זה נובע משינויים בהגדלת התמונה. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע