התאמת מספר + צילינדר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

10/07/2016 | 20:26 | מאת: אסנת

נבדקתי לאחרונה ברשת אופטיקה הלפרין לצורך הזמנת עדשות חדשות. תוצאות הבדיקה שניתנו לי הראו מספר נמוך מלפני שנה והתווסף לי צילינדר, שלא היה לי בעבר בעדשות. כשהרכבתי את העדשות לא הצלחתי להרגיש נוח ולראות טוב ואני חוששת שהבדיקה לא הייתה מספיק מקצועית. חזרתי לבדיקה נוספת ולא הצלחנו להבין מה מפריע לי. מה יכול להיות?

שלום, קשה לענות כך , הבעיה מחייבת בדיקה מקיפה ביותר ומקצועית. מוזמנת לפנות אליי . בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע