דלקת- בגלל העדשה?

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

08/07/2016 | 09:55 | מאת: אילת

הלכתי אתמול לישון עם העדשות, וכשקמתי היתה לי דלקת בעין. אני הולכת לישון עם עדשות הרבה פעמים וזה מעולם לא קרה לי... אני יודעת שממליצים בדר"כ להוריד את העדשות במקרה כזה אבל אין לי משקפיים ובמספר שלי גבוה. מה אפשר לעשות?

שלום, גרוע מאוד !!! אסור בשום פנים ואופן לישון עם עדשות מגע. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע