עדשות מגע

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

20/06/2016 | 21:55 | מאת: מיטל

היי, אני משתמשת בעדשות מגע עם קימור 9. ברצוני להרכיב מדי פעם עדשות מגע צבעוניות בעלות קימור 8.6, האם זה עלול לגרום לי לנזק כלשהו לעין? תודה.

שלום, בהחלט כן ! עדשות צבעוניות שלא הותאמו ע"י אופטומטריסט , במידה ולא מתאימות לעינייך יכולות לגרום נזק. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע