מספר במשקפי ראיה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

19/05/2016 | 22:41 | מאת: אלונה

שלום, יש לי משקפי ראיה מאז שאני זוכרת את עצמי, זה תורשתי, מרכיבה משקפיים כיוון שלא רואה מרחוק החלטתי להחליף משקפיי ראיה כי המסגרת נשברה לי. עשיתי בדיקת ראיה, האופטומטריסטית בדקה לי את המספרים במשקפיים וציינה שהמספר עלה ב1 היא בעצמה מרכיבה משקפיים במספר דומה לשלי (7.5-8-) מספר עצום. ואני כולה בת 25 היא המליצה לי להחליף את המספר בחצי. בעיקרון ראיתי את ההבדלים אבל החלטתי להחליף לחצי כי האופטומטריסטית אמרה לי שאם אחליף למספר שלם אז המספר שלי עלול לגדול בעוד שנתיים לעוד מה לדעתכם?

שלום, היום כבר ידוע ומוכח שההיפך הוא הנכון !!! שמירה על תיקון מלא ומעודכן , מאט גדילת קוצר הראייה ! בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע