עוד מידע על עדשות מגע

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

22/04/2016 | 16:35 | מאת: מור

שלום, התחלתי להרכיב משקפיים לפני כשנה וחצי, ואני רוצה לעבור לעדשות מגע. הלכתי לאופטימטריסט כדי לבדוק את המספר של המשקפיים שלי כי אבא שלי רצה להזמין לי מהאינטרנט עדשות מגע, האופטימטריסט לקח את המשקפיים שלי ובדק מה המספר בכל עין וצילינדר. עין ימין : -3.00 . עין שמאל : -2.00 עם צילינדר -0.5×165. באתרי האינטרנט באנגלית מופיעים פונקציות שצריך להזין עם קיצורי אותיות שאני לא מבין כמו BC,DIA וQTY. אשמח לקבל הסבר על כל אחד מאלה ואם יש עצה לרכישת העדשות באינטרנט.

שלום מור, אסור לקנות עדשות מגע דרך האינטרנט !!! זהו מקור לצרות ובעיות רבות. עדשות מגע רוכשים אך ורק ורק אצל אופטומטריסט מורשה משרד הבריאות ! בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע