עדשות לילה וקרנית א-סימטרית

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

30/03/2016 | 07:54 | מאת: פלג

שלום, לפני כשנה בדקתי את התאמתי לעדשות לילה מסוג אורתו-K. המספר שלי 3.5- וצילינדר 0.5 בערך ואמרו שמהבחינה הזו אני מתאימה. לאחר בדיקת הטופוגרפייה של העיניים נאמר לי שהקרנית שלי א-סימטרית וקצת בצורת חרוט (במקום קשת מושלמת) ועל כן יכול להיות שהראייה שלי לא תהיה מושלמת עם העדשות. האם זה משהו שיכול להשתנות ולהשתפר עם הזמן? והאם זה יוצר בעיה גם עם עדשות רגילות? כי עד היום לא מצאתי עדשות רגילות שנוחות לי. תודה רבה!

שלום, אכן מבנה קרנית כמו שלך יכול להיות לפעמים מאוד בעייתי בהתאמת עדשות מגע. ישנן טכניקות התאמה מתאימות על-מנת להתגבר על הבעיות. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע