מחיר ואיכות משקפי שמש

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

16/03/2016 | 18:01 | מאת: מרי

שלום רב! ברצוני לשאול אני מרכיבה משקפיים כי יש צילנדר וקצת קטרקט.יש לי כמה זוגות משקפי שמש טובות ולא זולות.אבל אני צריכה כמה זוגות שיהיו או באוטו או סתם לזרוק בכל מיני מקומות שיהיה.שאלתי האם משקפיים מחברות עממיות במחירים יותר סבירים עושים את אותה עובודה?וגם במידה וזה רשום שזה מגן 400 uva הגנה אפשר לסמוך על זה? תודה מראש

שלום, עלייך לרכוש משקפי שמש רק במקוומות איכותיים. להדביק מדבקה של 400UV עולה גרושים. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע