עין אחת עיוורת, שנייה רואה מצוין.

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

08/03/2016 | 10:32 | מאת: מיכאל

אני בן 88. עברתי ניתוח קטרקט בשתי העיניים. עין שמאל הצלחה, עין ימין כישלון מוחלט. לחץ תוך עיני עלה ל40 רשתית נהרסה ואינני רואה בה כלום. הצרה היא שעין ימין העיוורת, אצלי היא הדומיננטית עד כדי כך, שאני רואה במעורפל גם בעין שמאל. התוצאה - אני עיוור, למרות הרופאים אומרים שאני רואה. האם פתרון לבעיה כזאת?

שלום, קשה לי לענות לך ללא שבדקתי את ראייתך. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע