עדשות מגע למספרים גבוהים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

29/02/2016 | 10:36 | מאת: הילה

שלום, הנני בעלות מספרים מאוד גבוהים. בעין אחת המספר כבר 14.5 אשמח מאוד להמלצה היכן כדאי לעשות עדשות מגע למספרים אלו באזור חולון תודה

שלום, עם כל הצניעות :-) , ממליץ לך להגיע אליי. לא רחוק. 15 דקות נסיעה... בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע