נטייה של קווים אנכיים.

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

21/02/2016 | 20:36 | מאת: עיוות של המרחב.

שלום רב, משקפיים עם צילנדרים: גודל 0 , צילנדר 2.25- , 100 מעלות גודל 0 , צילנדר 3- , 100 מעלות שאני חובש אותם , התרגום בטלוויזיה ברור , אבל אם אני לדוגמא מתבונן על עמוד שעומד ישר ומטה את הראש ימינה ושמאלה , העמוד נוטה יחד איתי (קצת, אבל נוטה) ולא נשאר עומד ישר. התופעה מקשה עלי לחבוש את המשקפיים. האם זאת תופעה מוכרת במשקפיים עם צילינדרים בגדלים שלי ? מה מומלץ לעשות ? תודה.

שלום, כעקרון התופעה מוכרת , אך כדי לדעת אם ניתנת לפתרון , עליי לבדוק אותך ואת המשקפיים. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע