עדשות אופיס לראייה טובה כמה מטרים מסביב

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

15/02/2016 | 23:52 | מאת: דוד

לאייל- שלום. בן 63, מרכיב משקפיים למרחק למרות שכמעט ואין צורך. לאחרונה קושי בקריאה(1.5 1,75). כרגע אני משתמש במשקפי קריאה למרחק 50 ס"מ, כלומר מס' 1 בשני העיניים, משום שרוב קריאתי באולם של בית מדרש שבו ספרים גדולים הרחוקים יחסית מן העין. וכך אני רואה אם כי בטשטוש מסוים, את האנשים האחרים ואת האולם. האם משקפי אופיס יפתרו את בעיית הטשטוש הסביבתי? אגב, את המחשב אני רואה ללא משקפיים. רוב תודה.

16/02/2016 | 00:11 | מאת: דוד

שכחתי לציין. ניסיתי משקפי מולטיפוקל , והם מעצבנים מאוד בגלל טווח הקריאה הצר שלהם שמתאים רק לספרים קטנים ממש. דוד.

שלום, אופטומטריסט מקצוען יידע להתאים לך משקפי אופיס בצורה שישביעו את רצונך. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע