בעית ראיה במשקפים החדשות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

05/02/2016 | 00:54 | מאת: ערן

היי נשברו לי המשקפיים ופניתי לחנות למשקפיים והוחלט לאחר בדיקה להשאיר באותו מספר.. לאחר שקיבלתי את המשקפיים החדשים ,לאחר מספר ימים לא הצלחתי להשתמש במשקפיים והסרתי אותם.. בחנות אמרו לי שהכול תקין מדובר באותו מספר ולא רואים שום בעיה אבל בכול זאת החליפו לי את העדשות והדבר לא עזר.. האם יכולת להיות שוני בין המשקפים הישנות לחדשות ? איך זה שיש שוני למרות שהמספר נשאר זהה ובדקו עשרות פעמיים במכשיר שלהם ולא היה חריגה כלשהי ...? האם יש לך הסבר לתופעה ?

שלום ערן, יכול להיות שאתה רגיל למבנה עדשות מסוים , או מבנה מסגרת מסוימת , או אולי אם יש לך מספרים גבוהים ו/או אתה מאוד רגיש , אפילו גובה מרכוז העדשה יכול להפריע לך. אם החנות לא הצליחה לפתור לך את הבעיה , אשמח לנסות לעזור. האם המשקפיים השבורים ברשותך ? בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

15/02/2016 | 23:52 | מאת: ערן

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע