עדשות מגע

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

28/01/2016 | 19:14 | מאת: לינוי

שלום הייתי בבדיקה אצל האופטימטריסט לבדיקת התאמה לעדשות מגע והוא אמר לי שאני יכולה לעשות עדשות אבל זה עדשות מיוחדות עם חמצן מכיוון שיש לי חוסר בחמצן בעין רציתי לדעת האם יכול להגרם לי נזק לעין בעקבות הרכבת העדשות והאם בכללי יש סיכון בחוסר חמצון בעין? תודה מראש לינוי.

שלום, במחסור חמצן לעין יש סכנה לכניסת כלי דם לקרנית ובצקת. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע