עדשות משקפיים לא זהות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

24/01/2016 | 20:41 | מאת: אני

לפני מספר שבועות החלפתי את המסגרת של המשקפיים בעקבות שבר בישנה והטכנאי בחנות העביר את העדשות הישנות למסגרת החדשה. לאחרונה שמתי לב שעדשה אחת דקה יותר מהשנייה באופן בולט לעין וזה נראה לי מעט מוזר. האם זה הגיוני?יש לי צילינדר ואת המספר בדיוק אני לא זוכר, אבל זה נשמע לי תמוה עדשה בעובי שונה-במשקל שונה.

מומנת להביא אליי את המשקפיים לבדיקה. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע