מותג העדשות שלי כבר לא מיוצר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

12/01/2016 | 21:36 | מאת: מור

ואני מעוניינת באחד חדש.. אני בת 24. מרכיבה עדשות מגע מגיל 14. סבלתי מדלקות חוזרות עד אשר אופטמטריסט מהאופטיקה שבה נבדקתי המליץ לי על עדשות עם 'קמירות שונה' שלדעתו יתאימו לי יותר. הוא אמר שהעין שלי טיפה שטוחה. הוא צדק כמובן- מאז שעברתי אליהן לא סבלתי מדלקות כלל. אלו היו עדשות מגע חודשיות של פוקוס. הבעיה היא שהן כבר לא נמכרות. האם ידוע לך על מותג אחר שהוא בעל אותו מפרט?

שלום, את תצטרכי לעבור התאמה מחדש , ישנן עדשות מתקדמות יותר מפוקוס חודשיות , גם כאלו שמתאימות לקרנית שטוחה. פני לאופטומטריסט טוב. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע