עדשות לתיקון נטיה לפזילה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

05/01/2016 | 11:44 | מאת: ל

יש לי נטיה לפזילה בגלל דימום מאסיבי שהיה לי בעין שנפגעתי לידה בגולגולת בתאונת דרכים לפני הרבה מאוד שנים ורקמות שומן שנספגו בעין ביחד עם הדימום. אני יודעת את זה בוודאות כי נגרמה לי אז פזילה איומה שתוקנה באופן פרטי על ידי פרופסור שכבר איננו בין החיים שכתב בסיכום ".... קיים pseudoptosis בגלל ספיגת רקמת שומן". העפעף בסדר מאז אבל אני ממקדת את שתי העיניים רק כשאני לא ממקדת ראיה בעין שמאל שאז מפסיקה הראיה הדו עינית. אין לי את הרצף של כל האבחנות של רופאי העיניים שחלקן לא היו מדוייקות בגלל המורכבות. אני רואה את זה כשאני מסתכלת בראי ואני כמעט בטוחה שאפשר לראות את זה גם במצבים אחרים. יש לי משקפיים לראיה לרחוק שלרוב אני לא צריכה והם משמשים אותי לפעמים לטלויזיה ובעיקר לקולנוע ואם אני אוציא רשיון אז גם לנהיגה. המשקפיים האלה לא מתקנים לי את הנטיה לפזילה אלא מדגישים אותה. השאלה שלי היא אם אפשר לתקן את הנטיה לפזילה בעדשות משקפיים או עדשות ואם אפשר לשלב את זה בתיקון הקטן שיש לי לראיה מרחוק.תודה

שלום אפשרי לענות רק אחראי בחינה ובדיקה מקיפה שלך. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע